Blogs Persoonlijk Werk

Publicatie de Peperbus: ‘eetstoornis gaat niet over dik of dun’

29 maart 2020
Blog - Eetstoornis gaat niet over dik of dun - Hulp bij eetstoornissen

Woensdag 18 maart 2020 stond ik met een mooi artikel in de Peperbus*, een huis-aan-huisblad in Zwolle. Ik vertel hierin over de drie bijeenkomsten die ik de komende periode organiseer voor personen die worstelen met een eetstoornis, voor ouders en naastbetrokkenen en voor behandelaren, docenten en andere geïnteresseerden. Dus wanneer je op zoek bent naar herkenning en erkenning, behoefte hebt aan contact met anderen die hetzelfde doormaken, een meedenker of raadgever nodig hebt of ‘gewoon’ wat meer informatie over de verschillende eetstoornissen wilt, kom dan zeker.**

* Voor het online artikel in de Peperbus, klik hier.
** Voor meer informatie over deze bijeenkomsten, klik hier

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply