Werk

Themabijeenkomsten rondom eetstoornissen

10 maart 2020
Pagina - Themabijeenkomsten rondom eetstoornissen - Yvette voor Jou - Hulp bij eetstoornissen

Ben je op zoek naar herkenning en erkenning, heb je behoefte aan contact met anderen die hetzelfde doormaken of wil je als professional graag meer informatie over de verschillende eetstoornissen?
Ik organiseer en begeleid hiervoor graag themabijeenkomsten, vnl. in de avonduren. Het doel van deze avonden is het in contact brengen van lotgenoten, het uitwisselen van ervaringen en informatie verstrekken.

Themabijeenkomst 1: Voor iedereen die worstelt met een eetstoornis / eetprobleem
De avond is er voor lotgenoten. Het doel van deze avond is herkenning vinden in anderen en het uitwisselen van ervaringen met elkaar. Daarnaast kijk ik graag naar het begrip herstel, wat hierin belangrijk voor jou is en wat PMT hier mogelijk in kan betekenen.

Themabijeenkomst 2: Voor ouders en naastbetrokkenen
De tweede avond is speciaal voor ouders en naastbetrokkenen. Het accent ligt deze avond vooral op het uitwisselen van ervaringen en er zal informatie worden gegeven over de verschillende eetstoornissen. Daarnaast komen de do’s en dont’s binnen het contact met personen met een eetstoornis aan bod en is er geruime gelegenheid jullie vragen te stellen.

Themabijeenkomst 3: Voor overige belangstellenden
De avond is bedoeld voor zorgprofessionals en andere betrokkenen, denkend aan docenten, trainers en begeleiders van sportteams of topsporters. De verschillende eetstoornissen komen aan bod, hoe signaleer je deze eetstoornissen en hoe ga je hierover in gesprek? Daarnaast is er voldoende ruimte om situaties in te brengen en kunnen er natuurlijk vragen worden gesteld.

Interesse:
Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande avonden, stuur me dan een mailtje: yvette@yvettevoorjou.nl.

Hartelijke groet, Yvette Spijkstra

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply