Uitgelicht Werk

Spreekuur eetproblematiek

16 oktober 2017

Dit spreekuur is er voor iedereen die worstelt met (niet) eten. En zeker ook voor de omgeving, denkend aan familieleden, partners of vriend(inn)en. Want ook zij raken hier op hun eigen wijze bij betrokken. In beide situaties kan ik me voorstellen dat je met vragen en / of  twijfels rondloopt of het prettig vindt om even je verhaal te doen.

Spreekuur eetproblematiek

Dus heb jij behoefte aan een luisterend oor, iemand die met je mee denkt en van advies kan voorzien, maak dan gebruik van dit spreekuur. Want soms zie je door de bomen het bos niet meer, brengt de situatie waarin je zit veel onzekerheid en zorgen met zich mee en weet je niet (meer) waar je goed aan doet. Dit spreekuur kan ook fijn zijn wanneer nog niemand van je geworstel met eten weet, wanneer je twijfelt of je een eetstoornis hebt of wanneer je niet meer weet hoe en waarmee jij jouw kind, partner of vriend(in) kunt helpen. Als ervaringsdeskundige en psychomotorisch therapeut sta ik je graag bij.

Praktische informatie:

 • Data en tijdstippen:
  – Donderdag 12 september van 10.00 – 12.00 uur.
  – Dinsdag 8 oktober van 15.00 – 17.00 uur.
  – Woensdag 13 november van 12.00 – 14.00 uur.
  – Maandag 9 december van 9.00 – 11.00 uur.
 • Voor elke afspraak staat 30-45 minuten en hier zijn geen kosten aan verbonden.
 • De afspraken vinden plaats in mijn praktijkruimte in Zwolle, via Skype, FaceTime of telefonisch. Jij mag aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat.
 • Een afspraak maken voor dit spreekuur kan via mail of telefonisch. Je vindt hier mijn contactgegevens.
 • Kun je niet op één van bovenstaande momenten, neem ook dan gewoon contact met met op. Dan kijken we naar een ander passend moment.

Wellicht tot snel?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply