Werk

Samenwerkingsverbanden

12 juli 2017

Ik geloof in de kracht en meerwaarde van goede samenwerkingen. Met zijn allen weten we nog altijd meer dan alleen. Tevens is een multidisciplinaire aanpak in veel situaties noodzakelijk binnen de behandeling van eetstoornissen. Daarom betrek ik vrijwel altijd andere professionals bij het PMT-traject wat ik aanbied, denkend aan een huis- of kinderarts, diëtist, psychotherapeut en/of systeemtherapeut.

Vita voedingsadvies | Diëtist en coach
Cathalijn Okken is 34 jaar en woont in Schalkhaar. Al jaren heeft zijn haar eigen praktijk als diëtist en coach in het gezellige Deventer. Haar hart ligt bij de begeleiding van mensen bij wie eetproblemen het leven beheersen, zowel bij ‘te weinig’ als ‘teveel’. Ze werkt vanuit een positieve insteek met veel aandacht voor jou als mens en je persoonlijke situatie. Hierbij kan zij veel input halen uit haar jarenlange ervaring met veel verschillende mensen binnen haar praktijk en in de GGZ. Vanuit haar persoonlijke interesse heeft zij zichzelf ontwikkeld op gebied van bewustzijn, hooggevoeligheid en Mindfulness. Daarnaast maakt zij dankbaar gebruik van haar intuïtie. Dat zorgt ervoor dat elk gesprek weer anders en nieuw is.  Wil je meer weten? Kijk dan eens op haar site!
Website: Vita voedingsadvies

2b-eat2B-eat | Hulp bij eetstoornissen
Loes Peters is pedagoog en GGZ-agoog. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen. Met 2B-eat wil zij haar ervaringen als kracht inzetten voor anderen. Dit doet zij door middel van individuele coaching bij jou thuis, op locatie in Oss of Erp, tijdens een (bos)wandeling of online. Ook biedt zij de mogelijkheid om deel te nemen aan een zelfhulpgroep en ondersteunt zij ouders en partners van iemand met een eetstoornis. Graag gaat zij samen met jou op zoek naar wie jij bent als uniek persoon. Iemand waarvoor eten geen issue meer is en die ontspannen en vrij in het leven staat. Voldoende mogelijkheden dus. Echter blijft wel de vraag: Durf jij de stap richting hulp te zetten?
Website: 2B-eat

Buro PUUR | Voorlichting & Trainingburopuur
Patricia Bos is ervaringsdeskundige en werkt bij Buro PUUR, dat jongeren stimuleert om om hulp te durven vragen. Buro PUUR heeft ook een gastcollege ‘online gedrag en zelfbeeld’. Op de site tref je verschillende handleidingen aan met handige tips, zoals de handleiding voor ouders, broers/zussen (digitaal gratis) en schoolprofessionals.
Website:
Buro Puur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply