Werk

Samenwerkingsverbanden

12 juli 2017

Ik geloof in de kracht en meerwaarde van goede samenwerkingen. Met zijn allen weten we nog altijd meer dan alleen. Tevens is een multidisciplinaire aanpak in veel situaties noodzakelijk binnen de behandeling van eetstoornissen. Daarom betrek ik vrijwel altijd andere professionals bij het PMT-traject wat ik aanbied, denkend aan een huis- of kinderarts, diëtist, psychotherapeut en/of systeemtherapeut.

Westerman & Grave | Diëtisten 
Sinds 2017 werk ik met veel plezier en voldoening samen met Jannet en Sarah van praktijk Westerman & Grave diëtisten. Zij verzorgen psycho-educatie rondom voeding en de relatie die dit heeft met de werking en gezondheid van het lichaam. Een zeer waardevol en noodzakelijk onderdeel binnen de behandeling van eetstoornissen. In goed overleg, met elkaar en met onze gezamenlijke cliënten, stippelen we de te bewandelen weg uit als het gaat om het eetpatroon en / of compensatiegedrag.
Website: Westerman & Grave diëtisten

2b-eat2B-eat | Hulp bij eetstoornissen
Loes Peters is pedagoog en GGZ-agoog. Daarnaast is zij ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen. Met 2B-eat wil zij haar ervaringen als kracht inzetten voor anderen. Dit doet zij door middel van individuele coaching bij jou thuis, op locatie in Oss of Erp, tijdens een (bos)wandeling of online. Ook biedt zij de mogelijkheid om deel te nemen aan een zelfhulpgroep en ondersteunt zij ouders en partners van iemand met een eetstoornis. Graag gaat zij samen met jou op zoek naar wie jij bent als uniek persoon. Iemand waarvoor eten geen issue meer is en die ontspannen en vrij in het leven staat. Voldoende mogelijkheden dus. Echter blijft wel de vraag: Durf jij de stap richting hulp te zetten?
Website: 2B-eat

Buro PUUR | Voorlichting & Trainingburopuur
Patricia Bos is ervaringsdeskundige en is de oprichter va Buro PUUR, dat jongeren stimuleert om om hulp te durven vragen. Buro PUUR heeft ook een gastcollege ‘online gedrag en zelfbeeld’. Op de site tref je verschillende handleidingen aan met handige tips, zoals de handleiding voor ouders, broers/zussen (digitaal gratis) en schoolprofessionals.
Website:
Buro Puur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply