Werk

Samenwerkingsverbanden

12 juli 2017
Pagina - Samenwerkingsverbanden - Yvette voor Jou - Hulp bij eetstoornissen

Ik geloof in de kracht en meerwaarde van goede samenwerkingen. Met zijn allen weten we nog altijd meer dan alleen. Tevens is een multidisciplinaire aanpak in veel situaties noodzakelijk binnen de behandeling van eetstoornissen. Daarom betrek ik vrijwel altijd andere professionals bij het PMT-traject wat ik aanbied, denkend aan een huis- of kinderarts, diëtist, psychotherapeut en/of systeemtherapeut.

Diëtisten
Sinds 2017 werk ik met veel plezier en voldoening samen met Jannet en Sarah van praktijk Westerman & Grave diëtisten. Zij verzorgen psycho-educatie rondom voeding en de relatie die dit heeft met de werking en gezondheid van het lichaam. Een zeer waardevol en noodzakelijk onderdeel binnen de behandeling van eetstoornissen. In goed overleg met elkaar stippelen we samen met onze cliënten de te bewandelen weg uit als het gaat om het eetpatroon en / of compensatiegedrag.
Website: Westerman & Grave diëtisten

GGZ-instellingen, organisaties en prakijken
GGZ-instellingen, organisaties en praktijken waar ik mee samen heb gewerkt zijn Karakter, Cognito praktijk, ZIJN psychologen, Open Psychotherapiepraktijk, Spygel, Dimence, GGZ-Friesland.

Ben jij ook op zoek naar een mooie en krachtige samenwerking?
Lees hier dan meer over in mijn brochure. Hoor ik van je?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply